02jun13:3017:30FeaturedSummerjam 2024

Event Details

Det er sjovt at synge under bruseren eller spille trommer på spisebordet, men en ting er sikkert: musik skal spilles live og helst med nogle andre musikere.

Summerjam foregår i Containerstriben på Musicon søndag d. 18. juni. Alle elever, der deltager, har forberedt en sang med deres lærer.

På denne dag møder de forskellige fremtidlige rockstjerner hinanden på scenen for allerførste gang. Trommeslageren tæller for 1,2,3,4.. og så er der fuld knald på!

Det er et relativt nyt koncept i Danmark. Music’scool har rødder i Holland, og her har det været en stor succes siden 2000. En forsanger på 50 år der synger en sang af The Who, sammen med en 10 år gammel trommeslager og en 16 årig guitarist. Yes, det rocker! Der er både nybegyndere og øvede musikere på scenen samtidig, og sammen sørger vi for at alle går derfra med en fed oplevelse. Det skal ikke være perfekt; det skal bare være sjovt.

Det bliver en hyggelig dag, der drejer sig om at svinge, lave musik sammen, hjælpe hinanden og give nogle elever deres første oplevelse på scenen. Er du øvet, så har vi også brug for dig! Du kan være med til at få det til at svinge for dem, der står på scenen for første gang.

Vi starter med at give den gas kl. 13.30, hvor der bliver slået an til den første sang.

Potentielle rockstjerner, familie, venner og alle andre, der har interesse at opleve noget særligt, er selvfølgelig velkommen til at komme og opmuntre de andre fremtidige rockstjerner. Nyd en kølig forfriskning, med lidt held under den dejlige danske sommersol, og husk: Du hørte det første gang på Music’scool Summerjam!

more

Time

(Sunday) 13:30 - 17:30(GMT+02:00)

Location

Den Røde Container

Penselstrøget 56

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top