Music'scool APP

Your time to Rock!

Lektier, kommende lektioner og aflysning

Som elev af Music’scool kan du let få adgang til dine lektier, se en oversigt over dine kommende lektioner og huske din næste lektion ved at få notifikationer på dagen. Hvis du ikke har mulighed for at deltage i en lektion på en bestemt dato, kan du bare annullere denne lektion fra oversigten ved at swipe og se om du muligvis kan få en erstatningslektion.

Hvis du ønsker at aflyse en lektion, er det vigtigt at du enten bruger app’en (swipe til venstre på lektionen, under kommende) eller aflyser online via hjemmesiden. Det er med til at sikre, at din aflysning bliver registreret korrekt og i tide til at du eventuelt kan få erstatningslektion.

Modtager vi aflysninger via mail og sms er det ikke sikkert at vi har mulighed for at behandle dem med det samme. Derfor vil du opleve, at hvis du henvender dig på mail eller sms for at aflyse, vil vi alligevel bede dig bruge app’en eller hjemmesiden.

Vi håber at I vil hjælpe os med dette, og på den måde sikrer vi den bedste og hurtigste service til jer.

Du kan hent appen i App Store eller på Google Play.

Anmode om en lektion

Hvis du har købt et klippekort kan du anmode om en undervisningstid via appen. Efter du har anmodet en tid afventer du godkendelse af læreren. Efter lektionen er blivet godkendt forsvinder den lilla farve og står lektionen i din oversigt under ‘kommende’. Du kan refreshe datoer med at trække skærmen ned under ‘Kommende’.

Vilkår og betingelser til aflysning

Når du aflyser senest 48 timer før den aftalte lektion, forsøger Music’scool at finde et tidspunkt for en erstatningslektion uden ekstra omkostninger, dog maksimalt 3 gange i løbet af et undervisningsår. Denne regel gælder dog ikke i perioden to uger før og to uger efter hhv. sommerferien og juleferien, og for gruppelektioner. Læs mere under afsnit 5 i vores vilkår og betingelser.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top