Workshops og mere

Bandvejledning, workshops og clinics

Music’scool kan tilbyde dig mere end blot undervisning i instrumenter. Du kan også henvende dig til os for at få bandvejledning, clinics og workshops. Nedenfor kan du læse mere om det. Vores tilbud rettet til skoler og musikundervisere kan du finde her. Vores tilbud rettet til bl.a.  firmafest, bryllup og konfirmation kan du finde her.

Bandvejledning

Ved bandvejledning underviser vi grupper eller musikere, der gerne vil starte et band. Med vejledning fra vores dygtige og erfarne undervisere, vil I hurtig kunne forbedre jeres samspil, jeres anvendelse af øvetid og i mange tilfælde udvide jeres repertoire. Du kan tilmelde dig eller dit band allerede nu.

Workshops

Har du altid ønsket at spille i et band, men det er aldrig rigtig blevet til noget? Eller har du et band, men mangler hjælp til at tage det næste skridt? Music’scool kan hjælpe jer med sine bandworkshops. Du får en erfaren underviser som coach, der gør jer klar til jeres første koncert! Vi tilbyder fire workshops, på forskellige niveauer og i forskellige genrer: Absolute Beginners, Classic Rock Heroes, The Crunchy 90’s og Shuffle Express

Absolute Beginners

Workshoppen Absolute Beginners er til musikeren uden den store erfaring. Vi vælger i fællesskab nogle sange, som vi arbejder på. Det er ikke nødvendigt at have erfaring.

Classic Rock Heroes

I denne workshop arbejder vi med klassikere fra legender som Led Zeppelin, Deep Purple og Jimi Hendrix. Du skal have noget erfaring med dit instrument.

The Crunchy 90’s

For musikere, der kan nogle basisfærdigheder på instrumenterne (spille akkorder eller en basisrytme på trommer) tilbyder vi workshoppen The Crunchy 90’s. Her lærer du at spille sange fra Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam og Soundgarden.

Groove & Shuffle Express

Workshoppen Groove & Shuffle Express er til musikere med erfaring. Du vil få mulighed for at forbedre samarbejdet mellem bas og trommer, at arbejde på balancen mellem guitar og solo og på timing og synergi i bandet. Vi bruger musik fra ikoner som James Brown, Prince og Stevie Ray Vaughan.

Clinics

En clinic er en demonstration af en kendt musiker, sanger eller sangerinde med henblik på at lære af deres tips, tricks og teknikker. Når du deltager i en clinic, vil du kunne se professionelle artister spille på nærmeste hold. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål af enhver art. Der har allerede været en masse clinics hos Music’scool, fra bl.a. Timo Somers, Joe Stump, Wim Roelants, Juan van Emmerloot, Ton Dijkman, Cyril Directie og Robbie Brian. Vil du gerne underrettes om nye clinics, så tilmeld dig nyhedsbrevet. Hold dog også løbende opdateret i vores kalender Facebook.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top