Undervisning

Lær at spille med personlig musikundervisning

På Music’scool tilbydes undervisning i trommer, guitar, bas, klaver og sang – for øvede såvel som begyndere, og det særlige ved skolen er, at eleverne får lov til at blive fortrolige med deres instrument gennem hands-on læring. Lærerne arbejder ud fra en overbevisning om, at musikundervisning skal være sjov. Derfor kommer noder og teori heller ikke i første række. Du kan se det fulde program, andre tilbud, eller tilmelde dig en gratis prøvelektion. Du har naturligvis også mulighed for at tilmelde dig undervisning med det samme.

Hos Music’scool får du undervisning af erfarne lærere, der giver dig tips og tricks fra grunge, blues, metal, funk, pop, rock eller country. På dit niveau og i dit eget tempo. Vi tilbyder undervisning til alle aldre fra 6 og op.

Hvad siger eleverne?

Vi følger elevernes individuelle udvikling, på nært hold.

Aldrig for hurtigt eller for langsomt, undervisningen er tilpasset netop dig.

Nybegynder eller trænet? Vi tager undervisningen derfra, hvor du er.

Alle undervisere har et indgående kendskab til deres instrument og undervisningserfaring.

Basundervisning

Basguitaren er et instrument, som du hurtig kan lære at spille på. Dermed ikke sagt, at det er nemt at spille basguitar! Det tager tid kræver god rytmisk fornemmelse at mestre basguitaren. Lærerne på Music’scool ved alt om det. De kan lære dig, hvordan man som bassist skal samarbejde med trommeslageren, og hos os vil du hurtigt lære at spille på de fire strenge.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Guitarundervisning

Vil du lære at spille guitar som Eric Clapton eller Jimi Hendrix? Rive og flå som Kirk Hammet, eller vil du lære fingerspil som Adrian Legg? Hvad enten du kan lide pop, rock, grunge, blues, metal, country, jazz eller noget helt andet, så kan Music’scool opfylde alle dine ønsker. Vores team af professionelle guitarundervisere gør din drøm til virkelighed! Hvis du allerede har erfaring med at spille guitar, kan vi undervise dig og hjælpe dig med at løfte dit niveau.

Klaverundervisning

Vil du lære at spille klaver, synthesizer eller keyboard, så kan vi hjælpe dig. Music’scool har ansat undervisere, som kan guide dig gennem labyrinten af sorte og hvide tangenter. Hvis du kan lide symfonisk rock, hvis du vil kunne spille musikken fra filmen “Amélie” eller leder du efter soul som spillet af legender som Ray Charles og Stevie Wonder? Så er klaverundervisning lige noget for dig.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

Sangundervisning

Ser du programmer som Idols, The Voice eller X Factor? Så er du klar over, at det ikke er så nemt at synge. Sang er en fantastisk måde at udtrykke sig på og er måske det reneste instrument! Music’scool kan tilbyde dig sangundervising og øvelser, så du kan lære at synge, i den stil du er vild med. Med sangundervisning bliver du rustet til at synge alle vegne lige fra under bruseren til et kor, et band eller på en scene.

Trommeundervisning

Har du en god rytmesans og masser af energi? Er du ikke bange for at tage føringen i et band? Så er trommeundervisning virkelig noget for dig! Hos os kan du lære at spille trommer hurtigt og godt med vejledning fra en lærer, der har brugt mange timer bag sit trommesæt. Det eneste, som du skal medbringe, er dine trommestikker.

Previous slide
Next slide

GRATIS PRØVELEKTION

Vi tilbyder undervisning til alle aldre fra 6 og op
Skriv eventuelt en bemærkning

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top