Firmafest, Bryllup og Konfirmation

Firmafest, bryllup og konfirmation

Music’scool kan tilbyde dig meget mere end blot undervisning. Du kan også henvende dig til os for at booke underholdning til dit arrangement om det nu er en personalefest, teambuilding, bryllup, konfirmation eller polterabend. Vi tilbyder arrangementer med præcis det niveau af deltagelse, der passer til dit behov, uanset om du ønsker fuld inddragelse af alle deltagere eller om du bare vil kunne læne dig tilbage og overlade det praktiske til os. Vi tilbyder f.eks. Stomp Workshop, Fællessang workshop eller et ægte live band til din fest – kontakt os for at høre mere om de forskellige muligheder. Nedenfor kan du læse mere om det og finde kontaktformularen.

Live musik

The Copenhagen Orchestra

Book et live band til din fest! The Copenhagen Orchestra er et professionelt liveband, som spiller populært musik, som du kender fra radioen. De spreder musikglæde med store hits fra ind- og udland, der uden undtagelse sætter gang i en hver fest! De spiller i øvrigt i hele landet, til både store og mindre arrangementer.

Workshops / Teambuilding

Flere muligheder

Hvis du ønsker underholdning til din fest hvor gæsterne selv skal være aktiv, har vi flere muligheder. Også hvis du vil mere end kun en workshop, og mangler input til at tage dit arrangement til næste level, kan Music’scool hjælpe jer med et skræddersyet tilbud! Vi tilbyder fire workshops, på forskellige discipliner og i forskellige sammenhæng: Workshop Percussion, Stomp Workshop ‘Knald i Låget &  Workshop Pop Stars / Fællessang.

TIP! Kombiner dit arrangement! Vores lokaliteter på Musicon i Roskilde giver dig/jer rige muligheder for at kombinere den aktive workshop med f.eks. kaffe og kage, ølsmagning og/eller en rundvisning på RagnaRock museet.

Workshop Percussion

På workshoppen PERCUSSION tager vi på en brasiliansk tur. Du lærer hver enkelt separat rytme, som i sidste ende passes sammen, så det svinger som en rigtig brasiliansk percussiongruppe. Formålet med denne aktive workshop er at sammensætte en swingende rytme og skiftevis spille med forskellige rytmiske temaer. Alle prøver i løbet af workshoppen at få de forskellige instrumenter i hænderne. Repenique (Timbale-lignende), Surdo (stortromme), agogo bells, cowbells og shakers er instrumenter, der spiller en vigtig rolle. Overskriften for denne workshop er samspil, improvisation og rytmetemaer. Tænk på brasiliansk fodbold og karnival.

Knald i låget

En rytmisk stomp workshop, hvor vi bruger forskellige materialer til at tromme på, naturligvis undtaget det, der er beregnet til at tromme på. Med inspiration fra bandet STOMP trommer vi på affaldsspande, tønder, færdselstavler og murerspande eller laver en rytme med håndkoste, fejebakker og et par koste. Målet er, ligesom med workshoppen PERCUSSION, at sammensætte rytmen fra alle rekvisitterne, så det swinger. Et godt samarbejde er afgørende for et vellykket resultat. Ved afslutningen af workshoppen er der mulighed for at spille sammen med nogle kendte popsange.

Pop Stars / Fællessang

Kunstnere fortolker ofte sange skrevet af en songwriter. På denne workshop øver I sammen med en professionel pianist, guitarist eller vocal coach et selvvalgt hit med jeres egen skrevne tekst. Under vejledning af denne dygtige musikant, lærer I at fortolke sangen i sin reneste form. Intet emne er tabu, I kan synge/skrive, hvad I har lyst til. Til sidst optager vi det endlige resultatet og får I en mix af sangen med hjem, så I kan nyde hinandens sangtalent i lang tid fremover.

Previous slide
Next slide

Ja, jeg vil gerne få et tilbud!

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende et arrangement. Udfyld kontaktformularen og får et skræddersyet tilbud. Vi vender tilbage inden for kort tid.

Hvornår skal arrangementet afholdes?
Kapacitet af lokalet / antal deltagere af arrangementet.
Hvor skal arrangementet afholdes?
Skriv eventuelt en bemærkning

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top