Om Music'scool

Musikskolen i Roskilde

Music’scool er musikskolen i Roskilde, hvor undervisningen i netop dit ønskede instrument foregår på en personlig, moderne og målrettet måde. Skolen er placeret i hjertet af Musicon, tæt ved Ragnarock- Museet for pop, rock og ungdomskultur, og er ligesom de øvrige virksomheder i Containerstriben, bygget op af ombyggede containere.

Lær at spille med personlig musikundervisning

På Music’scool tilbydes undervisning i trommer, guitar, bas, keyboard og sang – for øvede såvel som begyndere, og det særlige ved skolen er, at eleverne får lov til at blive fortrolige med deres instrument gennem hands-on læring. Lærerne arbejder ud fra en overbevisning om, at musikundervisning skal være sjov. Derfor kommer noder og teori heller ikke i første række. Du kan se andre tilbud, eller tilmelde dig en gratis prøvelektion. Du har naturligvis også mulighed for at tilmelde dig undervisning med det samme.

Hos Music’scool får du undervisning af erfarne lærere, der giver dig tips og tricks fra grunge, blues, metal, funk, pop, rock eller country. På dit niveau og i dit eget tempo. Vi tilbyder undervisning til alle aldre fra 6 og op.

Rødder i Holland

Bag musikskolen står trommeslager Roan Segers, der med mere end 20 års erfaring i musikbranchen, er klar til at modtage de musikglade elever sammen med de andre undervisere.

I 2010 besøgte Roan Roskilde for første gang, og faldt over Musicon-bydelen ved et tilfælde. I dag har han slået dørene op til musikskolen i de nybyggede lokaler på Musicon, og har realiseret en mangeårig drøm.

Trommeslageren har rødder i Holland, og det samme har Music’scool. Roan fortæller: “I 2000 kom jeg til Music’scool som lærer og blev medejer i 2008. Jeg er rigtig stolt af, at jeg var med til at udvikle Music’scool til en meget populær og succesfuld musikskole i 4 forskellige byer i løbet af 10 år.” Den første Music’scool blev grundlagt i 1998, og i dag findes der 8 Music’scool-skoler i henholdsvis Holland (7) og Danmark (1).

Music’scool på Musicon samarbejder også med Music’scool i Holland. Vi har et særligt musikprojekt – ‘Rock-‘n-Roll High School‘ (tidligere kaldt For Those About To Rock) – sammen med det hollandske gymnasium Dr. Mollercollege og Roskilde Gymnasium.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top