This is a repeating event

13maj16:0018:00Sangskrivningsworkshop

Event Details

Music’scool tilbyder en gratis sangskrivningsworkshop for nuværende og tidligere Music’scool elever fra 15 år og op.

Sangskrivningsworkshoppen bliver afholdt af Jonatan, Malina, og Aske fra Rytmisk Musikkonservatorium. Workshoppen vil primært fokusere på forskellige kunstneriske arbejdsmetoder, og hvordan man kan udfolde sig og inspireres af andre kunstformer end musik og implementere det i en musisk kontekst.

Kreativitet er ikke altid definerbart. Kreativitet handler på den ene side om ideer, fantasi, intuition og følelser, og på den anden side om tekniske færdigheder, som evnen til at kunne udtrykke sig kreativt på sit instrument, bruge forskellige maleteknikker kreativt eller udtrykke kreativitet gennem anvendelsen af forskellige skriveteknikker. Hvor det sidstnævnte handler om en kreativitet, som kan ses, høres eller beskrives, så handler den første form for kreativitet om det udefinerbare, det som vi ikke kan forklare. I forhold til den del af kunsten, som handler om det underbevidste og følelsesmæssige kan kunsten i sig selv agere kreativitet kilde. Det at bruge andres kunst til at skabe kreativitet og egen kunst, handler ikke om at efterligne andres kunst, men om at lade andres kunst finde ind til der, hvor underbevidstheden råder, og følelserne styrer – der hvor kreativiteten ikke kan ses eller beskrives, men hvor det handler om at gå på opdagelse i sig selv uden tanke for et produkt eller noget andet fysisk, der kan dokumentere kreativiteten.

Workshoppen bliver afholdt på Music’scool lørdag d. 13. (del 1) og lørdag. 20. (del 2) maj fra kl. 16 – 18.

DEADLINE TILMELDING:

Send en mail med dit navn og fødselsdag inden onsdag d. 10. maj , hvis du vil deltage i workshoppen. Deadline er onsdag d. 10. maj kl. 13.00. Du skal regne med at deltage begge dage.

more

Time

(Saturday) 16:00 - 18:00(GMT+02:00)

Location

Music'scool

Penselstrøget 56

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Scroll to Top